Alle collectiesAlgemeen
Verschillen tussen de Klink Smart One en de Klink Smart One Pro
Verschillen tussen de Klink Smart One en de Klink Smart One Pro

Verschillen Klink Smart one -en Smart One Pro

Serena avatar
Geschreven door Serena
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn de Verschillen tussen de Klink Smart One en de Klink Smart One Pro?

Lithium Accu's en duurzaamheid

Een belangrijk verschil tussen de Klink Smart One en de Klink Smart One Pro is de energiebron. De Klink Smart One gebruikt traditionele AAA Batterijen, welke om de 10.000 handelingen vervangen moesten worden om de deurklink operationeel te houden.

De Klink Smart One Pro is uitgerust met een duurzame lithium accu. Deze herlaadbare accu heeft een langere levensduur per lading en kan eenvoudig worden opgeladen, met een USB-C kabel. Dit maakt de Pro-versie niet alleen duurzamer, maar ook milieuvriendelijker.

Ingebouwde WiFi Module

De Klink Smart One biedt geavanceerde toegangscontrole via vingerafdrukken, toegangscodes en kaartlezers. Voor bediening op afstand is echter een aparte hub of bridge nodig om verbinding te maken met het internet.

De Klink Smart One Pro heeft een ingebouwde WiFi module, waardoor gebruikers direct verbinding kunnen maken met hun thuisnetwerk zonder extra apparatuur. Hierdoor kun je je deur op afstand beheren via de mobiele app of desktop interface, wat zorgt voor extra gemak en efficiëntie.

Vernieuwde Klink Smart Chip

Beide modellen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën voor veiligheid en betrouwbaarheid. De Klink Smart One Pro beschikt echter over de vernieuwde Klink Smart Chip, die verbeterde verwerkingskracht en beveiligingsfuncties biedt.

Dankzij de vernieuwde Klink Smart Chip biedt de Pro-versie verbeterde prestaties en meer functionaliteiten, wat zorgt voor een betrouwbaarder en veiliger slot. Deze verbeteringen zorgen voor een nog soepelere gebruikerservaring en verhogen de algehele beveiliging.

Samenvatting van de Verschillen

• Energiebron:

• Klink Smart One: AAA Batterijen

• Klink Smart One Pro: Herlaadbare lithium accu

• WiFi-verbinding:

• Klink Smart One: Vereist aparte hub of bridge

• Klink Smart One Pro: Ingebouwde WiFi module

• Technologie:

• Klink Smart One: Eerste generatie Klink Smart Chip

• Klink Smart One Pro: 2e generatie Klink Smart Chip