Alle collectiesAlgemeen
Wat kan de Klink Smart One?

welke functies heeft de klink?

Serena avatar
Geschreven door Serena
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We zijn verheugd om u kennis te laten maken met de uitgebreide mogelijkheden van de Klink Smart One, de slimme deurklink die uw toegangsbeheer naar een hoger niveau tilt. Hieronder vindt u een overzicht van de indrukwekkende functies en kenmerken van de Klink Smart One:

1. Veelzijdige ontgrendelingsmethoden: De Klink Smart One biedt meerdere manieren om uw deur te ontgrendelen. U kunt gebruik maken van vingerafdrukherkenning, een persoonlijke code, een pasje of zelfs ontgrendelen via de bijbehorende mobiele app. Met deze diverse ontgrendelingsmethoden kunt u kiezen wat het beste bij uw behoeften past.

2. Tijdssloten en passage modus: U heeft volledige controle over wie toegang heeft tot uw deur en wanneer. Met de Klink Smart One kunt u tijdssloten instellen, zodat bepaalde personen alleen toegang hebben binnen specifieke tijdsintervallen. Daarnaast kunt u de passage modus activeren, waarbij de deur gedurende een bepaalde periode open blijft en automatisch weer vergrendelt wanneer de tijd is verstreken.

3. Bediening via desktop en volledige interface: Naast de mogelijkheid om de Klink Smart One te bedienen via de mobiele app, bieden we ook een desktopinterface aan. Via deze interface heeft u toegang tot een uitgebreid beheersysteem waar u alle instellingen kunt configureren en de toegangsrecords kunt bijhouden. U kunt precies zien wie op welk tijdstip toegang heeft gekregen tot uw deur en welke ontgrendelingsmethode ze hebben gebruikt. Deze gedetailleerde informatie helpt u bij het beheren van de toegang en het bijhouden van de activiteiten rondom uw deur.

4. Push notificaties: Met de Klink Smart One hoeft u nooit meer in het ongewisse te blijven over wie uw deur ontgrendelt. Dankzij de push notificaties ontvangt u direct meldingen op uw mobiele apparaat zodra de deur wordt ontgrendeld. Of u nu thuis bent of onderweg, u blijft altijd op de hoogte van de toegangsactiviteit en kunt onmiddellijk reageren indien nodig. Deze functie biedt gemoedsrust en extra beveiliging voor uw toegangsbeheer.

5. Ontgrendeling via smartwatches: Naast de verschillende ontgrendelingsmethoden die we eerder hebben genoemd, biedt de Klink Smart One ook de mogelijkheid om uw deur te ontgrendelen via compatibele smartwatches. Of u nu een smartwatch draagt met een iOS- of Android-besturingssysteem, u kunt eenvoudig en snel toegang krijgen tot uw deur door simpelweg uw smartwatch te gebruiken. Dit biedt een extra laag van gemak en maakt het ontgrendelen van de deur nog sneller en moeitelozer.

6. Geen aanpassingen aan slot en cilinder: Een van de unieke voordelen van de Klink Smart One is dat u uw bestaande slot en cilinder niet hoeft aan te passen. Dit betekent dat u uw eigen sleutel kunt blijven gebruiken en geen extra kosten hoeft te maken voor het vervangen van uw huidige slot. De Klink Smart One kan eenvoudig op uw bestaande deur worden geïnstalleerd, waardoor het een gemakkelijke en kosteneffectieve oplossing is.

Mocht u nog verdere vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te assisteren en u te voorzien van alle benodigde informatie.