Naar de hoofdinhoud
Andere PC-maat

Ik heb een andere slotmaat

Serena avatar
Geschreven door Serena
Meer dan een week geleden bijgewerkt


Beste klant,

We willen graag verduidelijken dat onze Klink Smart One nog steeds gebruikt kan worden, zelfs als uw deur een andere PC-maat heeft (de afstand tussen het hart van de kruk en het hart van de cilinder). In het geval dat uw deur een krukbediend systeem heeft, waarbij het slot vergrendeld wordt door de kruk omhoog te tillen, kunt u de Klink Smart One installeren zonder een cilinder te gebruiken.

Met deze configuratie kunt u nog steeds gebruikmaken van de Klink Smart One, maar het handmatig vergrendelen van het slot wordt vervangen door het omhoog duwen van de kruk. Op deze manier activeert u de nachtschoot, wat het vergrendelmechanisme van het slot is. Het is belangrijk op te merken dat de nachtschoot niet kan worden geopend zonder een geldige ontgrendelingsmethode, zoals een vingerafdruk, code, pasje, enzovoort.

Het cilinder gat kan u afdichten met bijv. een cilinderdummy.

Hoewel u de handmatige vergrendelingsfunctie (op slot draaien met sleutel) niet meer kunt gebruiken, biedt de Klink Smart One nog steeds een hoog niveau van veiligheid en gemak door de verschillende ontgrendelingsopties die beschikbaar zijn. U kunt nog steeds uw deur ontgrendelen via de app, vingerafdrukherkenning, een code of een pasje, afhankelijk van uw voorkeur.

Als u verdere vragen heeft of meer informatie wilt over de installatie en het gebruik van de Klink Smart One met een krukbediend systeem, staan we klaar om u te assisteren. Neem gerust contact met ons op via de chat.

Bedankt voor uw interesse in onze Klink Smart One.

Was dit een antwoord op uw vraag?