Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesRetourneren
Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?
Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?

Het is belangrijk dat je het stappenplan gebruikt bij je retournering.

Serena avatar
Geschreven door Serena
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: het is belangrijk dat je het retourformulier gebruikt en je retour correct aanmeldt, anders loopt je terugbetaling mogelijk vertraging op.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.
ā€‹

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na de acceptatie van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
ā€‹

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Meld je retour aan door te mailen

Stuur een mail naar [email protected] met je volledige naam & ordernummer. Deze kun je terugvinden in de bevestiging van je bestelling in je mailbox.

Stap 3: Stuur je bestelling zo snel mogelijk op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track & Trace code. Als zender ben jij geheel verantwoordelijk en wij willen natuurlijk niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 4: Je ontvangt het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen inclusief een correcte aanmelding van je retour, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen weer netjes op je bankrekening staat.

Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op consumentenaankopen, niet op zakelijke aankopen.

Was dit een antwoord op uw vraag?